Hva får du igjen for å være medlem i foreningen?

  - Tilgang til det eneste orkidebladet i Norge.

   - Tilbud om å delta på orkideimporter som foreningen arrangerer.

 

_    Få tilbud om å være med på turer foreningen arrangerer i inn og utland. I juni var foreningen på tur til arrangementet Åpent hus, som gartneriet Lutz Roellke arrangerte. Her var utstiller fra flere gartnerier i utlandet, blant annet Peru Flora og Ecuagenera.

 

-   Mulighet for å kjøpe utstyr til orkideene, gjødsel, vekstmedium og potter til medlemspriser.

 

-   Salg og bytte av orkideer mellom medlemmene.

 

-    Kjøpe tidligere utgaver av medlemsbladet vårt, Orkideer til sterkt reduserte priser,

 

-   Kontakt med foreningen om spørsmål om stell, vink og råd.

 

 
   

   

   
Les mer om medlemsfordelene her:Medlemsbladet
Medlemsbladet Orkideer utgis av Dansk Orkide Klub i samarbeid med Norsk Orkideforening. Bladet kommer ut 6 ganger pr. år i et opplag på over 1000.
Bladet inneholder spennende artikler, bilder og informasjon om messer, utstillinger og arrangementer rundt om i Europa.Her er mye å lese både for dem som er nybegynnere og dem som har hatt hobbyen en stund og som sitter inne med mye erfaring. Her kan du få tips om dyrking av orkideer, opphav og stell for å lykkes med plantene.
Bladet distribueres fra Danmark og sendes deg direkte hjem via Posten.

Import av orkideer
Som medlem i NOF har du mulighet for å delta på import fra forskjellige gartnerier rundt om i verden.
Dette er en organisert  fellesimport av sjeldne planter . Bestillingsliste vil legges ut på hjemmesiden til NOF, www orkideer.no   og du kan i fred og ro velge ut de plantene du ønsker.
Etter du har gjort din bestilling, blir plantene ferdig pakket og sendt hjem til ditt nærmeste postkontor. NOF vil så langt som mulig, være i kontakt med deg til forsendelsen er mottatt.
Importer de senere årene vært fra forskjellige gartnerier i Tyskland,Karge, Røllke, Elsner og fra Doi Saket i Thailand.

Medlemmer og turer
Norsk Orkideforening vil, gjerne i samarbeid med lokalforeninger eller foreninger i Skandinavia, arrangere « fagturer» for medlemmene. Dette betyr at en besøker f.eks. messer, garnerier,utsillinger eller landskamper ,hvor orkideer bedømmes og premieres.

Kjøp og salg
 
Her kan medlemmer som har planter til overs eller nettopp har delt en plante, selge disse videre til andre medlemmer. Overskuddsplanter etter importer er også ofte til salgs. Foreningen formidler også utstyr til orkideer, som oftest er vanskelig  tilgjengelig i butikker i Norge. Det kan f.eks. være transperante potter med flat bunn i alle størrelser eller gjødsel.
Det er også mulig å selge brukt utstyr som f.eks små vanningsanlegg eller terrarier. Norsk Orkideforening har også  mange informative  bøker om orkideer, disse vil etterhvert komme for salg. Alt til medlemspriser!
Vi har et lager av medlemsbladet Orkideer. Tidligere utgaver selges til sterkt redusert pris.